Proiecte finalizate

Proiecte finalizate / evenimente:
 
În 07.04.2016, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Asociația Pozitera vă invită la sănătate prin joc, emoție și relaxare!
Echipa noastră vă invită la o porție de sănătate în familie prin jocuri interactive care să ne aducă mai aproape de noi înșine și de cei dragi. De multe ori uităm să ne jucăm și uităm că prin joc ne conectăm real la nevoile copiilor noștri. Timpul de calitate cu ei și abilitatea noastră antrenată de a ne juca aduc armonie în viața noastră de familie iar o familie armonioasă emoțional este o familie mai sănătoasă!.

Atelier de colorat mandale, dedicat copiilor, organizat de Asociația Pozitera cu ocazia Zilei Mondiale a copiilor 01.06.2016.

Povestea şi desenul sunt unelte care deschid sufletul omului, devenind căi de a învăța, de a experimenta, de a creea. Joaca şi creativitatea dau copiilor potențial creator, posibilitatea de a experimenta lumea interioară şi viața din diferite perspective.
Adulții care au curajul să fie în această stare specifică copiilor vor găsi întotdeauna soluții creative, vor şti cum să-şi împlinească nevoia de a fi în acord cu ei inşişi.
Suntem creatorii propriilor poveşti şi maeştrii ai creioanelor colorate. Vom pune împreună aceste abilități naturale pentru a observa cum se transformă joaca în creație, cum poate vorbi sufletul când este întrebat. Desenând mandale vom explora universul interior şi vom lăsa creioanele colorate să ”vorbească”.